Villarreal houdt adem in: Danjuma mogelijk afwezig in return tegen Liverpool

Villarreal houdt adem in: Danjuma mogelijk afwezig in return tegen Liverpool

02-05-2022 20:15
0

Villarreal CF moet Arnaut Danjuma mogelijk missen in de return van de halve finale van de Champions League tegen Liverpool. Trainer Unai Emery laat maandag weten dat de ex-speler van Club Brugg last van zijn voet heeft. 

Op Anfield zegevierde Liverpool met 2-0, waardoor Villarreal alle zeilen bij moet zetten om een finaleplaats uit het vuur te slepen. Een kleine opsteker voor de Spanjaarden naast de onzekerheid over Danjuma is de inzetbaarheid van clubtopscorer Gerard Moreno. Emery beseft dat het dinsdagavond een loodzware opgave wordt. "Liverpool had voordeel dat ze thuis speelden, wij willen dat hier ook. We spelen niet voor de eer, we willen winnen."

Liverpool-manager Jürgen Klopp is nog niet gerust op een goede afloop. "Ik heb nooit verwacht dat het makkelijk zou worden. Dat gevoel heb ik nog steeds niet", zegt de Duitser op het persmoment. "Zij zijn in staat om beter te spelen dan op Anfield. "We zijn er echt nog niet. Het wordt nog heel interessant."

Villarreal en Liverpool trappen dinsdagavond 21.00 uur af in Estadio de la Cerámica. De winnaar van het tweeluik verzekert zich van een plek in de Champions League-finale. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie