Conte boos na PSG-geruchten: Moeten respect tonen en geen leugens vertellen

Conte boos na PSG-geruchten: "Moeten respect tonen en geen leugens vertellen"

30-04-2022 10:07

Antonio Conte is niet blij met de geruchten die hem linken aan Paris Saint-Germain. De Italiaan is in beeld om de huidige PSG-trainer, Mauricio Pochettino, na dit seizoen op te volgen. 

Conte is met zijn Tottenham nog volop in de race voor een Champions League-ticket. De oefenmeester is dan ook allesbehalve blij met de geruchten uit Frankrijk. "Het is goed dat clubs mijn werk waarderen, maar dat is één ding", vertelt Conte op de persconferentie voor de wedstrijd tussen Spurs en Leicester City van zondagmiddag. "De waarheid is dat ik er niet van houd wanneer mensen nieuws proberen te verzinnen om problemen te veroorzaken."

Dat er over zijn toekomst gespeculeerd wordt terwijl Spurs er alles aan doet om een Champions League-ticket te bemachtigen, vindt Conte niet fair. "Dat is niet eerlijk voor de club en voor mij, maar zeker ook voor de spelers. We zijn gefocust, we willen fantastische resultaten blijven behalen. De mensen moeten respect tonen en geen nieuws verzinnen, zo mogen geen leugens vertellen."