Charleroi hint zelf naar langer verblijf Bayo: ‘Wat doen we daarmee Bayat?’

Charleroi hint zelf naar langer verblijf Bayo: ‘Wat doen we daarmee Bayat?’

28-04-2022 10:33 Laatste update: 16-05-2022 15:10
7

Sinds januari huurt Sporting Charleroi Vakoun Issouf Bayo van KAA Gent. De Zebra's zijn er nog niet volledig uit of ze de speler aan boord willen houden, 1,5 miljoen euro vinden ze sowieso te gortig.

Toen Gent Bayo tijdelijk naar Charleroi liet gaan, werd er een aankoopoptie voorzien bij de deal. Die bedroeg 1,5 miljoen euro. Nu een paar maanden later vindt Charleroi dat bedrag veel te hoog. Dat schrijft La Dernière Heure.

Bayo scoorde de voorbije maanden zeven keer voor Charleroi. Ook was hij goed voor een assist in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League. De statistieken zijn dus degelijk, maar Charleroi is nog niet helemaal overtuigd. Mogelijk willen de Zebra's wel gaan praten met Gent om de aankoopprijs te drukken.

Update: Vakoun Issouf Bayo lijkt dan toch langer bij Sporting Charleroi te blijven. De Carolo’s komen op de officiële kanalen met een mysterieus filmpje over een mogelijk langer verblijf van de van KAA Gent gehuurde aanvaller. Het ziet er naar uit dat Mehdi Bayat de portefeuille zal gaan trekken.