'Barcelona-fan verkocht 2.000 kaarten door aan fans van Eintracht'

'Barcelona-fan verkocht 2.000 kaarten door aan fans van Eintracht'

21 April - 13:43
3

FC Barcelona gaat juridische stappen ondernemen tegen een persoon die maar liefst tweeduizend kaarten van Catalaanse aanhangers doorverkocht aan Eintracht Frankfurt-fans. De club is woest en komt in actie.

Het was een bijzonder beeld, afgelopen donderdag in Camp Nou. Er waren ruim dertigduizend Duitse fans aanwezig in het legendarische stadion en nadat Barcelona werd uitgeschakeld konden de spelers van Frankfurt feestvieren met een volle tribune. Joan Laporta, clubpresident van Barça, kondigde al een onderzoek aan.

Het blijkt nu dat seizoenkaarthouders hun kaarten massaal hebben doorverkocht en dat de vrije verkoop bijna volledig werd benut door aanhangers van Eintracht. Eén man maakte het wel heel bont en zorgde ervoor dat seizoenkaarthouders van Barça in contact met Duitsers werden gebracht, zodat er tweeduizend kaarten overgegeven konden worden.

Op het Catalaanse radiostation RAC1 wordt gemeld dat de club juridische stappen gaat ondernemen tegen die persoon. Verder werd eerder al bekend dat bij komende Europese wedstrijden de tickets altijd op naam van de koper worden gezet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie