'Bale vervolgt loopbaan dicht bij huis: Championship en Schotse opties'

'Bale vervolgt loopbaan dicht bij huis: Championship en Schotse opties'

14-04-2022 13:45
1

Wales-bondscoach Rob Page is ervan overtuigd dat Gareth Bale zijn voetbalschoenen na dit seizoen nog niet aan de wilgen hangt. De Real Madrid-buitenspeler vertrekt zo goed als zeker uit de Spaanse hoofdstad en kan op interesse rekenen van verschillende clubs.

Bale is bij Real op een zijspoor beland en gaf eind vorig jaar aan alleen nog zin te hebben in wedstrijden met de nationale ploeg. Daardoor werd de 32-jarige buitenspeler in verband gebracht met een vroegtijdig pensioen, maar zover is het volgens Page nog niet. "Als Wales in november naar het WK gaat, zal hij zeker actief zijn. Het WK is zijn droom, het is het enige dat ontbreekt op zijn cv", zegt de Welshman tegenover The Athletic.

Wales staat in de finale van de play-offs voor een WK-ticket. "De vraag is waar hij zal gaan spelen. Of hij thuis zal komen, in Spanje blijft of een andere uitdaging kiest, ik weet echt niet wat hij gaat doen", aldus Page. 

In Britse en Welshe media wordt Bale gelinkt aan zijn jeugdliefde Cardiff City, dat uitkomt in het Championship, Tottenham Hotspur, Newcastle United en Rangers FC.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie