'Lukaku naar Inter is onwaarschijnlijk, naar Tottenham lijkt betere optie'

'Lukaku naar Inter is onwaarschijnlijk, naar Tottenham lijkt betere optie'

14 april - 10:45
3

Tottenham Hotspur is een meer waarschijnlijke bestemming dan Inter Milaan voor Romelu Lukaku nu hij overweegt Chelsea FC te verlaten. Dat lezen we in de Italiaanse krant La Repubblica, die beweren dat Lukaku zijn terugkeer naar Inter op dit moment 'slechts een suggestie' is. 

Internazionale haalde Lukaku in de zomer van 2019 binnen vanuit Manchester United. De Belg kreeg zijn carrière weer op de rails met 64 doelpunten in 95 wedstrijden voor Inter. Na het winnen van de Serie A titel vorig seizoen, ging Lukaku terug naar voormalige club Chelsea. Een droomtransfer voor de Rode Duivel.

Het bleek een nachtmerrie voor Lukaku te zijn. Een sterke start heeft plaats gemaakt voor frustratie, met Lukaku's laatste Premier League doelpunt in december. Volgens La Repubblica ziet Lukaku een terugkeer naar Inter wel zitten, maar er is weinig geld in het San Siro en een terugkeer naar Milaan lijkt niet waarschijnlijk.

In plaats daarvan lijkt de Italiaanse pers te denken dat Lukaku eerder naar Tottenham zal gaan. Op één voorwaarde: Kane zou moeten vertrekken. Het is een makkelijke link om te leggen: Lukaku zou een vervanger zijn voor Kane en speelde zijn beste voetbal onder Antonio Conte bij Inter.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie