Villarreal trekt lange neus naar 'respectloze' Nagelsmann: 'Ik ken hem ook niet'

Villarreal trekt lange neus naar 'respectloze' Nagelsmann: 'Ik ken hem ook niet'

13-04-2022 11:00
3

Villarreal-middenvelder Dani Parejo trekt een lange neus naar Julian Nagelsmann. De trainer van Bayern München wordt na de Champions League-uitschakeling in Duitsland een gebrek aan respect verweten.

Villarreal won vorige week met 1-0 en hield Bayern dinsdagavond op een 1-1 gelijkspel, waardoor de Spanjaarden doorstoten naar de halve finale van de Champions League. Het verschil werd al voor de start van het tweeluik al gemaakt, toen Nagelsmann liet optekenen dat Bayern de kwartfinale al in de heenwedstrijd moest beslissen.

"Toen de loting bekend werd en Villarreal uit de koker kwam, toonde de Bayern-coach, die ik ook niet ken, een gebrek aan respect richting ons en het voetbal, omdat hij het al wilde afmaken in de eerste wedstrijd", zei Parejo dinsdagavond in de Spaanse pers. "Als je zoiets zegt, komt dat als een boemerang terug."

Bayern München kon de favorietenrol niet waarmaken en ging ten onder door de 1-1 van Samuel Chukwueze in de 88ste minuut. Parejo: "Je moet het nog altijd laten zien op het veld. We hebben het erover gehad in de kleedkamer en het was een beetje respectloos tegenover de club en ons als spelers. Over twee wedstrijden waren we groter dan Bayern."