Kane (Spurs): Vertonghen is een fantastische vent en een fantastische speler

Kane (Spurs): "Vertonghen is een fantastische vent en een fantastische speler"

6 April - 11:30
0

Jan Vertonghen, ex-Tottenham Hotspur, stond gisteren voor het eerst tegenover Liverpool sinds die Champions League-finale in Madrid bijna drie jaar geleden. Benfica verloor op eigen veld met 1-3 tegen Liverpool FC. Vertonghen speelde de volle 90 minuten. 

Vertonghen heeft tot nu toe in elke wedstrijd in de Champions League volle 90 minuten gespeeld en was tegen Barcelona zelfs aanvoerder van de Portugese ploeg. Op dinsdagavond speelde hij opnieuw tegen Liverpool. Hij heeft twaalf keer tegen de Reds gespeeld, waarin hij slechts twee keer won. Ook dinsdagavond kon hij zijn record niet verbeteren. 

Toen hij vertrok bij Spurs werd er een artikel uitgebracht met eerbetonen van onder meer Harry Kane, Hugo Lloris en José Mourinho. Dat lezen we op Talksport. Kane's eerbetoon was bijzonder ontroerend: "Hij is een ongelooflijke speler. Toen ik doorbrak naar het eerste elftal... is hij hier de hele tijd geweest. Hij is een fantastische vent, fantastische speler, iedereen heeft de kwaliteit gezien die hij heeft en het type persoon dat hij is.

"Ik werd uitgeleend toen hij hier kwam, maar vanaf mijn 20ste of 21ste hebben we elkaar de afgelopen zeven jaar elke dag gezien. Je bouwt een goede relatie op en het is één van die dingen. Hij is een fantastische dienaar geweest voor de club, zowel op als naast het veld."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie