Vloet (ex-STVV) na dodelijk ongeval voorgesteld bij Astana, Heracles ontkent deal

Vloet (ex-STVV) na dodelijk ongeval voorgesteld bij Astana, Heracles ontkent deal

25-03-2022 19:59

Onlangs kwam Rai Vloet in Nederland in opspraak. De voormalige speler van STVV was betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij kiest nu voor een avontuur bij FC Astana. Die ploeg stelde hem al officieel voor, maar Heracles Almelo ontkent dat de deal al rond is. 

Er wordt wel onderhandeld, maar een akkoord over de transfer van Vloet is nog niet bereikt. Hij staat immers nog altijd onder contract bij Heracles, dat in januari besloot om hem te schorsen voor de rest van zijn periode in Almelo omdat hij loog over het auto-ongeluk waar hij bij betrokken was. Vloet heeft nog een contract tot medio 2023 op Erve Asito.

Tegenover ESPN toont Heracles zich verbaasd over de berichten vanuit Kazachstan. Ze melden dat de deal 'verre van rond' is en dat er nog zaken afgehandeld moeten worden. Totdat dat gelukt is, is de transfer nog niet beklonken.

Vloet zal bij Astana zijn loopbaan nieuw leven in willen blazen. In Nederland is dat niet meer mogelijk na het noodlottige ongeluk waar hij in november bij betrokken was. De aanvallende middenvelder zat achter het stuur, had te veel gedronken en botste op een andere auto. Daardoor overleed een vierjarig jongetje.