Ik kan me niet voorstellen dat Anderlecht uit de top vier wordt gegooid

"Ik kan me niet voorstellen dat Anderlecht uit de top vier wordt gegooid"

24-03-2022 18:16
8

Na de nederlaag tegen KAA Gent tuimelde RSC Anderlecht uit de top vier en moet het nog stevig knokken voor een plekje in de Champions' Play-Offs. Veel zal dus afhangen van de twee laatste wedstrijden in de reguliere competitie. Philippe Albert gelooft er alvast in.

Volgens de analist is de kans groot dat Anderlecht toch in de top vier eindigt dit seizoen. "Eerlijk gezegd, zelfs als ze hun lot niet langer volledig in eigen handen hebben, kan ik me niet voorstellen dat de Mauves half april uit de top vier worden gegooid", geeft hij aan bij La Capitale.

Albert is namelijk wel onder de indruk van Anderlecht, dat de laatste weken enkele goede resultaten wist te boeken. "Regelmaat is een garantie voor succes in het voetbal, ik blijf denken dat Sporting inderdaad een van de ploegen in de Champions' Play-Offs zal zijn", klinkt het.

Anderlecht staat momenteel op een vijfde plek in de stand, met hetzelfde aantal punten als KAA Gent en één punt minder dan Royal Antwerp FC. Voor Anderlecht staan nog wedstrijden tegen Charleroi (huis) en KV Kortrijk (uit) op het programma.