Goed nieuws voor KV Mechelen, trainer Vrancken weerlegt geruchten over vertrek

Goed nieuws voor KV Mechelen, trainer Vrancken weerlegt geruchten over vertrek

23-03-2022 18:00
9

Een vertrek van Wouter Vrancken bij KV Mechelen ligt dan toch niet vast. Er waren de voorbije weken flink wat geruchten over een nieuw verhaal voor de trainer, maar dat ontkent hij nu zelf.

Eerder klonk het nog dat Vrancken aan het einde van het seizoen KV Mechelen zeker zou verlaten. Dat viel ook te lezen in verschillende kranten, maar dat spreekt Vrancken nu tegen. "Dan weten die bronnen meer als mij", zegt hij bij TVL Sportcafé.

"Ik heb zeker niet aangegeven aan het bestuur dat ik vertrek aan het einde van het seizoen. Wij hebben na het seizoen een evaluatiegesprek, zoals elk jaar. Of ik blijf? Dat kan je nooit zeggen in het voetbal. Voorlopig heb ik niks gehoord van andere clubs", geeft hij aan.

Ook flink wat clubs werden al gelinkt aan Vrancken. Onder andere KRC Genk en Royal Antwerp FC werden in verband gebracht met de trainer. Stijn Stijnen twijfelt er alvast niet aan dat komende zomer verschillende clubs interesse zullen tonen. "Barnsley klopte aan, Genk trekt een beetje. Dan ga je als coach nadenken over welke stap je als coach moet zetten. Er zullen zeker opties zijn", besluit hij.