Oranje-terugkeer Koeman toegejuicht: Liet me debuteren, zou het fijn vinden

Oranje-terugkeer Koeman toegejuicht: "Liet me debuteren, zou het fijn vinden"

22-03-2022 20:00
0

Denzel Dumfries staat open voor een eventuele terugkeer van Ronald Koeman als bondscoach bij het Nederlands elftal. De vleugelverdediger maakte in 2018 zijn debuut in Oranje onder Koeman.

Dumfries kan zijn debuut nog herinneren als de dag van gisteren. Op 13 oktober 2018 maakte hij zijn debuut tegen Duitsland. Een wedstrijd die Oranje met 3-0 wist te winnen. Koeman liet Dumfries zijn debuut maken. "Een prachtig moment", zo denkt de Internazionale-verdediger terug in gesprek met ESPN

Louis van Gaal, de huidige bondscoach, stopt na het WK in Qatar bij het nationale elftal. Koeman wordt genoemd als zijn mogelijke opvolger. Een idee waar Dumfries geen problemen mee heeft. "Ik heb altijd fijn met hem samengewerkt. Het is een grote Nederlandse trainer met een grote internationale carrière. Hij heeft me laten debuteren, dus ik zou het wel fijn vinden", zo sluit hij af.

Oranje speelt de komende tijd twee oefenwedstrijden. Op 26 maart wordt er in de Johan Cruijff Arena gespeeld tegen Denemarken, volgende week dinsdag komt Duitsland op bezoek in Amsterdam. En op 3 juni kijken de Nederlanders de Rode Duivels in de ogen in de Nations League. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie