Vrancken snapt keuze Martinez niet: “Statistieken Storm bewijzen dat”

Vrancken snapt keuze Martinez niet: “Statistieken Storm bewijzen dat”

18-03-2022 14:28
6

Nikola Storm is niet geselecteerd voor de Rode Duivels. Coach van KV Mechelen Wouter Vrancken snapt de keuze van bondscoach Roberto Martinez niet.

Storm heeft met 21 doelpunten en negen assists in 2021 een uitstekend jaar achter de rug. Hij haalde de selectie van 27 namen echter niet. “Nadat de selectie bekend was gemaakt heb ik Niko gezegd dat hij zijn statistieken moet opkrikken om bij de Rode Duivels te geraken”, zegt Vrancken al grijnzend op een persconferentie.

Volgens Vrancken kan Storm niet meer doen. “Het volstaat blijkbaar niet om de beste statistieken te kunnen voorleggen van alle Belgische spelers in binnen- en buitenland. En dat als flankaanvaller. Het zal nóg beter moeten. Ik denk niet dat hij meer kan doen.”

“Ik wil geen kritiek geven of er te veel uitspraken over doen, maar ik vind dat hij het echt wel verdiende. Zijn statistieken bewijzen dat ook. Of hij zelf teleurgesteld was? Dat zal wel, maar hij straalde het alleszins niet uit. Hij staat er goed in. Kous af en met KV bezig zijn”, citeert Het Nieuwsblad de coach.