Beerschot niet te spreken over ref Verboomen: Hij heeft ons geflikt

Beerschot niet te spreken over ref Verboomen: "Hij heeft ons geflikt"

06-03-2022 15:50
8

Ilias Sebaoui kroonde zich zondag tot matchwinnaar bij K. Beerschot V.A, maar kon geen overwinning vieren. Tegen Royal Antwerp FC liep het fout af en werd het 2-1. Achteraf was men bij Beerschot ook niet te spreken over scheidsrechter Nathan Verboomen en VAR Bram Van Driessche.

"We hebben van minuut alles één gegeven. We hebben ervoor geknokt, maar jammer genoeg was dat niet genoeg", begon Sebaoui in een reactie bij Eleven Sports. Hij liet zich daarna ook uit over het afgekeurde tweede doelpunt. "Dit was gewoon geen fout", sprak hij duidelijke taal. "Benson laat zich veel te gemakkelijk vallen en het was gewoon een geldig doelpunt en een foute beslissing van de scheidsrechter", klonk het.

Ook was er veel te doen om de mogelijke strafschop voor Beerschot. Sebaoui kwam oog in oog te staan met doelman Jean Butez, omspeelde de doelman en ging uiteindelijk liggen. Toch greep Nathan Verboomen en de VAR niet in. "Normaal ga ik zelf niet makkelijk liggen", aldus Sebaoui. "Ik voelde meteen een tik van Benson en was uit balans. De ref heeft ons geflikt en dat kan ik niet begrijpen. Hij heeft ons een penalty en mogelijk doelpunt afgenomen", besloot de jonge middenvelder.