Schreuder kon gedrag van Lang maar weinig smaken: Er was geen reden voor

Schreuder kon gedrag van Lang maar weinig smaken: "Er was geen reden voor"

06-03-2022 10:00
32

Alfred Schreuder was zaterdag niet zo blij met het gedrag van Noa Lang. Club Brugge boekte een probleemloze 0-5 zege bij Seraing, maar de Nederlandse aanvaller beende boos van het veld na zijn wissel in de 63ste minuut.

Lang zocht meteeen de kleedkamers op en keurde Schreuder geen blik waardig. "Er was geen reden waarom hij meteen naar binnen liep. Het is dus zonde dat dit gebeurde, want dit hoefde niet na zo'n mooie avond", zegt de trainer op de website van Club Brugge

Aanvallers Sargis Adamyan en Lang maakten na ruim een uur plaats voor Bas Dost en Charles De Ketelaere. Op dat moment stond het al 0-3. "Het was op voorhand al afgesproken dat we Charles sowieso minuten zouden geven en onze spitsen hebben natuurlijk drie zware wedstrijden gehad afgelopen weken. Dan wil je ook frisse jongens brengen en dat hebben ze goed gedaan."

Lang verkeert al een aantal weken in mindere vorm. Dit kalenderjaar gaf de Nederlander in zeven optredens in de Jupiler Pro League pas één assist. Her en der wordt zelfs gespeculeerd over de basisplaats van de 22-jarige aanvaller.