Nu kan ik mijn zoon vertellen dat ik van Ronaldo én Kane heb gewonnen

"Nu kan ik mijn zoon vertellen dat ik van Ronaldo én Kane heb gewonnen"

02-03-2022 15:25

De spelers van Middlesbrough kunnen hun geluk niet op na de bekerstunt tegen Tottenham Hotspur. Josh Coburn, die in de verlenging het winnende doelpunt maakte, is 'sprakeloos'.

In een bomvol stadion bekerde Middlesbrough door in de FA Cup. "Dit kan niet beter en dan ook nog tegen een Premier League-club", zegt Coburn tegen de BBC. "Dit is gewoon geweldig, ik heb er geen woorden voor."

Manager Chris Wilder wijst naar de supporters. "Zij gaven ons de energie waardoor we deze geweldige prestatie konden leveren", zei de coach. "Ik hoop dat we tegen een sterke club spelen in de volgende ronde. Dat zou voor iedereen die van deze club houdt een geweldige beloning zijn. Dit smaakt naar meer."

Aanvoerder Jonny Howson is vooral blij voor zijn zoontje. "Hij kijkt pas sinds kort voetbal. Ik speelde eerst tegen Cristiano Ronaldo en hij zei dat het onmogelijk was om van hem te winnen. Toch gebeurde het. Tegen Harry Kane hetzelfde verhaal. Nu kan ik mijn zoon vertellen dat ik van Ronaldo én Kane heb gewonnen."