Trekt ook 'volgende Undav' naar België? Hij is een goed voorbeeld

Trekt ook 'volgende Undav' naar België? "Hij is een goed voorbeeld"

24-02-2022 16:20

Zowat elke (Belgische) club is op zoek naar een aanvaller die de weg naar doel weet te vinden. Jordy Soladio is er zo eentje. De 24-jarige aanvaller komt momenteel in de Luxemburgse eerste klasse uit voor Titus Petange, maar denkt aan een overstap naar ons land.

Soladio wordt door Victoria Rosport verhuurd aan Titus Petange, waar hij dit seizoen goed was voor vijftien doelpunten in achttien partijen. In het verleden kwam hij al uit voor Dessel Sport en KV Mechelen en nu denkt Soladio ook aan een terugkeer naar ons land. "Ik voel me klaar voor de Jupiler Pro League", vertelt hij aan FootMercato.

De 24-jarige spits spiegelt zichzelf aan Deniz Undav, die hij een voorbeeld vindt. "Niemand kende Undav en daar is hij nu een sensatie. Je moet de spelers ook af en toe een kans geven. Undav is een goed voorbeeld. Wat hij doet bij Union Saint-Gilloise is ongelooflijk", klinkt het.

Soladio heeft zich alvast stevig in de kijker gespeeld. Verschillende Franse clubs tonen interesse in onze landgenoot en ook Slovenië en Letland is een mogelijke bestemming voor hem. Afwachten dus of hij ook nog naar ons land terugkeert.