Verschaeren niet, Bongonda wel: Had deze match graag bekroond met een doelpunt

Verschaeren niet, Bongonda wel: "Had deze match graag bekroond met een doelpunt"

14 February - 10:00
5

Het zijn straffe cijfers: 100 wedstrijden in de eerste ploeg van RSC Anderlecht op je twintigste. Yari Verschaeren maakte het zaterdag waar tegen SV Zulte Waregem. De paal voorkwam een doelpunt in Verschaerens jubileumwedstrijd voor Paars-Wit. Bij KRC Genk ging Theo Bongonda in z'n 100ste wedstrijd ook op zoek naar een goal. Bongonda vond die wel.

“Ik had deze match erg graag bekroond met een goal, ja”, zei Verschaeren in Het Nieuwsblad. Verschaeren debuteerde in 2018 al voor Anderlecht en rondde vier jaar later de kaap van 100 wedstrijden. "Als ik geen twee zware kwetsuren had gehad, had ik de kaap van 100 matchen zelfs nog sneller gerond,” aldus. Ondanks dat het paars-witte jeugdproduct niet kon scoren tegen Zulte Waregem, won Anderlecht wel met 1-2. 

Bij KRC Genk speelde Theo Bongonda afgelopen weekend ook zijn 100ste wedstrijd. Tegen Standard deed Bongonda waarin Verschaeren niet slaagde: scoren. Bongonda opende vlak voor rust de score met een lage plaatsbal voorbij Bodart. Genk won uiteindelijk met 2-0 van de Rouches.

Op speeldag 28 staan Verschaeren en Bongonda tegenover elkaar in hun 101 wedstrijd voor hun club. Anderlecht begint die speeldag op plaats vier. KRC Genk trekt naar het Lotto Park als achtste in de stand.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie