Mata gelooft nog in titel: “Ik wil nog zien of Union daar mee om kan”

Mata gelooft nog in titel: “Ik wil nog zien of Union daar mee om kan”

Vanavond staat de topper tussen Club Brugge en Union SG op het programma. Clinton Mata gaf een interview aan Het Nieuwsblad en sprak onder meer over de verrassing van het seizoen.

Mata gelooft in eigen kunnen. “Ze hebben gewoon een heel sterk elftal. Máár: wij zijn Club Brugge. Wij zijn niet bang van Union. Mensen die dit lezen, gaan misschien denken dat ik arrogant ben, maar ik vind ­gewoon oprecht dat we de beste ploeg hebben.”

Club Brugge heeft veel opties. “We hebben vooral ook een grotere kern. Als zij één of twee spelers missen, is het niet meer hetzelfde team. Zeker als een van de spitsen uitvalt. Terwijl wij, met onze sterke bank, ­altijd een oplossing vinden. Valt Dost uit, dan is De Ketelaere diepe spits. Rits kan op de 'zes' spelen, Balanta ook, Vanaken ook. Ik sta de ene keer rechts, dan weer centraal achterin.”

“En ga zo maar door. Bovendien zijn wij het gewend om met de druk om te gaan. Vorig seizoen lag alle druk bij ons en in de play-offs kwam Genk almaar dichterbij, maar uiteindelijk werden we toch kampioen. Ik wil het nog zien of Union daar even goed mee om kan”, aldus Mata.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie