Charleroi is gewaarschuwd “Er zal een gepeperd Kortrijk aan de aftrap komen”

Charleroi is gewaarschuwd “Er zal een gepeperd Kortrijk aan de aftrap komen”

KV Kortrijk verloor al vijf duels op rij niet. Toch misten de Kerels door twee draws net de echte aansluiting met de top. Bij Kortrijk heeft men de Play-Offs zeker nog niet uit het hoofd gezet en het is de bedoeling dat Charleroi daar dinsdag zal achterkomen.

Kortrijk staat momenteel achtste in de stand. Blijft dat zo tot het einde van het seizoen dan kan het gaan strijden om een Europees ticket. De Play-Offs zijn het doel voor de Kerels. “We gaan voor niets minder”, stelt Aleksandar Radovanovic in Het Nieuwsblad.

De ploeg van Karim Belhocine telt momenteel 33 punten. Charleroi heeft er 3 meer. De Zebra's speelden ook een match meer. Dinsdag kan Kortrijk Charleroi al bijbenen in de stand. "We trekken met heel veel motivatie naar Charleroi", klinkt het dan ook bij Radovanovic.

Kristof D'Haene – die beseft dat Belhocine een verleden bij Charleroi heeft – vult aan. "Er zal een gepeperd Kortrijk aan de aftrap komen. Iedereen wil winnen tegen zijn ex-ploeg, zéker Karim Belhocine. Hij kent Charleroi door en door. Aan motivatie zal het ons niet ontbreken", aldus nog de kapitein van Kortrijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie