'Barça heeft schuld van 300 miljoen, maar haalt Torres. Waar is Fair Play?'

'Barça heeft schuld van 300 miljoen, maar haalt Torres. Waar is Fair Play?'

5 January - 09:45
10

Valencia-trainer José Bordalás snapt er niets van dat FC Barcelona zich nadrukkelijk kan roeren op de transfermarkt. De Catalanen hebben het net als Valencia financieel zwaar, maar laatstgenoemde kan zich in tegenstelling tot Barça niet versterken met nieuwe spelers.

Bordalás heeft van de Valencia-leiding te horen gekregen dat de club weinig kan investeren op de transfermarkt, vanwege de financiële situatie van de club. De Spaanse coach kan het moeilijk verkroppen dat Barcelona ook last heeft van geldproblemen, maar toch nieuwe spelers kan halen. "Barça heeft een schuld van 300 miljoen, maar heeft Ferran Torres gehaald voor 55 miljoen en gaat Morata en zelfs Haaland kopen volgens de president. Waar is de Fair Play?", vraagt hij zich hardop af op de persconferentie.

"Als we een grote club willen zijn, moeten we spelers aantrekken", vervolgt Bordalás. "Dat is een no-brainer. Bij Barça hebben ze Xavi gehaald, hij plaatste zich niet voor de volgende Champions League-ronde en zag dat de club versterkingen nodig had. Wonderen in het voetbal zijn erg zeldzaam."

Valencia staat momenteel op een negende plek in La Liga. De steenrijke zakenman Peter Lim is eigenaar van de club uit de sinaasappelstad, die desondanks kampt met geldproblemen. Dat zorgt voor woede onder de Valencia-fans, die al langer roepen om een exit van Lim.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie