UPDATE: 'Stefan Mitrovic neigt eerder naar Anderlecht dan Club Brugge'

UPDATE: 'Stefan Mitrovic neigt eerder naar Anderlecht dan Club Brugge'

12-01-2022 13:30 Laatste update: 13:44
26

De wintertransferperiode draait op volle toeren en Belgische clubs kunnen dus weer op zoek gaan naar nieuwe aanwinsten. Club Brugge en KRC Genk lijken opnieuw in hetzelfde vaarwater terecht gekomen te zijn en denken aan de komst van Stefan Mitrovic. Nu voegt RSC Anderelcht zich ook bij dit rijtje.

Volgens journalist Thomas Nef staat de Servische Canadees op het verlanglijstje van zowel Club Brugge als Genk. Mitrovic is een negentienjarige aanvallende middenvelder die momenteel uitkomt voor Radnicki. Daar maakte hij indruk op flink wat clubs. Rode Ster Belgrado deed al een bod, maar ook Club Brugge en Genk zijn van plan dat te gaan doen. Nu lijkt het dat Anderelcht zich ook moeit met de transfer.

Zij zijn niet de enige clubs die interesse tonen. Ook Bologna, Leicester City, Boavista en Partizan worden gelinkt aan de middenvelder. Naar alle verwachtigen zal Mitrovic, die in 21 partijen goed was voor zes doelpunten, deze winter nog verhuizen naar een nieuwe club.

Update: Rode Ster Belgrado heeft/had de beste papieren om Mitrovic aan te trekken. Maar een transfer naar Servië is er nog altijd niet. Club Brugge ziet volgens Thomas Nef nog een kans. De journalist meldt dat de speler van Radnicki dra gaat onderhandelen met Blauw-Zwart.

Update: Volgens Northern Futbol Podacast komt er geen deal tussen Club Brugge en de 19-jarige Stefan Mitrovic. Er zouden nog slechts twee ploegen in de running zijn om Mitrovic binnen te halen. Volgens Northern Futbol zijn enkel nog Rode Ster Belgrado en Anderlecht in de running. De middenvelder ligt nog tot midden 2023 onder contract bij Radnicki Nis. Zijn marktwaarde wordt geschat op 600.000 euro.