'Feyenoord gewaarschuwd voor mogelijke Premier League-move Arnesen'

'Feyenoord gewaarschuwd voor mogelijke Premier League-move Arnesen'

22-12-2021 14:25
3

Feyenoord moet mogelijk op zijn tellen passen. Frank Arnesen (ex-Anderlecht) wordt door de Leicester Mercury gelinkt aan Leicester City, dat hoogstwaarschijnlijk op zoek gaat naar een nieuwe 'head of recruitment'.

Op dit moment zet Lee Congerton de technische lijnen uit in het King Power Stadium, maar de kans is groot dat hij vertrekt. De vertrouweling van manager Brendan Rodgers - de twee werkten ook al samen bij Chelsea, Liverpool en Celtic - is op weg naar Atalanta Bergamo.

Arnesen wordt door de Leicester Mercury genoemd als één van de kandidaten om Congerton op te volgen. De huidige technisch directeur van Feyenoord heeft een goede relatie met Rodgers: de twee kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Chelsea. Nadeel is dat Arnesen bij Leicester een minder belangrijke rol zou krijgen dan bij Feyenoord.

Arnesen was in het verleden werkzaam bij PSV, Chelsea, Tottenham Hotspur, Hamburger SV, Metalist Kharkiv, PAOK Saloniki en Anderlecht. Naast de Deen zouden Rob McKenzie (Aston Villa), Steve Walsh (Charlotte FC, ex-Leicester), Gretar Steinsson (clubloos na zijn vertrek bij Everton, ex-AZ) en Andy Scott in beeld zijn.