‘Lamkel Zé (Antwerp) wil al vertrekken bij DAC en zoekt naar oplossingen’

‘Lamkel Zé (Antwerp) wil al vertrekken bij DAC en zoekt naar oplossingen’

21-12-2021 08:28
10

Didier Lamkel Zé lijkt zijn avontuur bij het Slowaakse DAC al te beëindigen. Het Nieuwsblad laat weten dat de aanvaller, die nog onder contract staat bij Royal Antwerp FC, al wil vertrekken.

Naar verluidt heeft Lamkel Zé laten weten dat hij in januari andere oorden wil opzoeken. Een comeback bij de A-kern van Antwerp lijkt er niet in te zitten en er wordt nu naar oplossingen gezocht. De laatste vijf wedstrijden miste Lamkel Zé overigens door een voetblessure en nu is het winterstop in Slowakije.

Lamkel Zé wil tijdens de wintermercato naar een betere competitie. Hij wilde zijn land vertegenwoordigen tijdens de Afrika Cup, maar dat lijkt niet te zullen lukken. Lamkel Zé ligt nog tot 2023 onder contract bij Antwerp en ziet een terugkeer zitten, maar dat lijkt ook onbegonnen werk.

Na de vele perikelen wil Antwerp de aanvaller geen kans meer geven. The Great Old wil Lamkel Zé echter ook niet uitlenen aan een andere Belgische eersteklasser. Het is nog maar de vraag of er een club staat te springen om de wispelturige Kameroener een kans te geven.