Kaminski viert terugkeer bij Blackburn met ruime zege én derde clean sheet op rij

Kaminski viert terugkeer bij Blackburn met ruime zege én derde clean sheet op rij

19-12-2021 22:32

Thomas Kaminski heeft opnieuw plek ingenomen onder de dwarsligger bij Blackburn Rovers. Na een halve maand inactiviteit vierde onze landgenoot zijn terugkeer in stijl: met een 4-0-zege tegen Birmingham City én bijgevolg een clean sheet.

Kaminski moest eind november de strijd staken in de uitwedstrijd bij Stoke City met klachten aan de buikspieren. Enkele dagen later ging hij onder de scanner, maar daar werd geen zware scheur vastgesteld. Na een drietal weken rust is Kaminski nu weer klaar voor de dienst. Het Twitter-profiel van Blackburn zette hem alvast in de bloemetjes.

Kaminski doet het overigens uitstekend in Blackburn. De 29-jarige doelman is de vaste nummer één en pakte al meermaals uit met glansprestaties. Het leverde hem al selecties voor het 'Team of the Week' op. De statistieken onderbouwen die lofbetuigingen, zo is Kaminski momenteel al drie wedstrijden op rij ongeslagen. Ook tijdens zijn afwezigheid hield Blackburn overigens twee keer de nul, waardoor de teller nu op vijf opeenvolgende clean sheets staat. Mede daardoor is Blackburn opgeklommen naar de derde stek in het Championship.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie