MidMid komt met 'Gouden Croc' op de proppen: Koffi, Mercier, Schoofs of Vanzeir?

MidMid komt met 'Gouden Croc' op de proppen: Koffi, Mercier, Schoofs of Vanzeir?

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 17:15wo 08-12-2021 om 17:15

De Jupiler Pro League huisvest een heleboel geweldige voetballers, die uiteraard voor een groot gedeelte uitkomen voor de traditionele topclubs. Ook bij de 'mindere goden' loopt er echter veel talent rond. Daarom roept MidMid een nieuwe trofee in het leven: de Gouden Croc.

De mannen van de bekende podcast willen daarmee de beste speler van de zogenaamde K12 in de bloemetjes zetten. Dat zijn dus alle clubs uit Eerste Klasse A, behalve RSC Anderlecht, Royal Antwerp FC, Club Brugge, KRC Genk, KAA Gent en Standard Luik. Zelf hebben Sam Kerkhofs en Evert Winkelmans al een voorselectie gemaakt. In totaal maken nog acht spelers kans op de onderscheiding.

Naar eigen zeggen zijn vooral Stef Peeters, Rob Schoofs en Dante Vanzeir kanshebbers om de allereerste editie in de wacht te slepen. De komende dagen moet duidelijk worden wie aan het langste eind trekt. De crew van MidMid zal dat uitmaken via een knock-out-toernooi. Als eerste staan dus vier kwartfinales op het programma. 

De Gouden Croc is uiteraard geïnspireerd op de alombekende Gouden Schoen, die ook komend voorjaar weer uitgereikt zal worden. Op dat Gala gaan vooral de traditionele topclubs met de pluimen lopen. Zo is er deze eeuw slechts één speler van de niet-topclubs in geslaagd om de oppergaai in de wacht te slepen. In 2013 maakte Thorgan Hazard SV Zulte Waregem apetrots.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wie vind jij de beste speler uit 2021 van onderstaand lijstje?

Brüls
5%
D'Haene
5%
Gano
3%
Koffi
3%
Mercier
11%
Peeters
8%
Schoofs
45%
Vanzeir
21%
(102 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws