OFFICIEEL: KRC Genk neemt afscheid van trainer Van den Brom

OFFICIEEL: KRC Genk neemt afscheid van trainer Van den Brom

Gepubliceerd: maandag 6 december 2021 om 16:06ma 06-12-2021 om 16:06

Laatste update: maandag 6 december 2021 om 16:07ma 06-12-2021 om 16:07

Voor John van den Brom is het verhaal bij KRC Genk afgelopen. Na het gelijkspel tegen KV Mechelen heeft het bestuur van de Limburgers besloten om afscheid te nemen van de Nederlandse trainer.

Met dat bericht komt KRC Genk via de officiële kanalen naar buiten. Als reden haalt Genk de mindere resultaten van de voorbije weken aan voor zijn ontslag. 'De clubleiding heeft deze beslissing genomen omdat de resultaten niet in overeenstemming zijn met de kwaliteiten van de spelerskern en met de ambities die we dit seizoen samen hebben uitgesproken', klinkt het.

KRC Genk begon ook ambitieus aan het seizoen en hoopte onder andere mee te strijden voor de titel. Het staat echter pas om een achtste plek in de stand, met een achterstand van zes punten op nummer vier RSC Anderlecht en maar liefst vijftien punten achterstand op leider Union.

Wie de opvolger van Van den Brom wordt, is nog niet bekend. Voorlopig neemt assistent Glen Riddersholm, waarvan al werd gespeculeerd dat hij de nieuwe trainer zou worden, het roer over.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws