Breaking news

'Martinez kan terug aan de slag bij Everton na vertrek van Benitez'

Xavi wil Dembélé niet weg bij FC Barcelona: Voor mij is hij een sleutelspeler

Xavi wil Dembélé niet weg bij FC Barcelona: "Voor mij is hij een sleutelspeler"

Gepubliceerd: zaterdag 4 december 2021 om 08:30za 04-12-2021 om 08:30

Xavi is niet van plan om Ousmane Dembélé op de tribune te zetten, mocht de Fransman zijn contract bij FC Barcelona niet gaan verlengen. Zijn verbintenis loopt na dit seizoen af, maar de gesprekken over een nieuw contract zijn in een impasse geraakt.

Xavi ziet in Dembélé een zeer belangrijke speler voor dit Barcelona. Over de precieze details van de gesprekken tussen de aanvaller en de club durft hij zich niet uit te laten. "Volgens mij is het niet alleen een economische kwestie", zo vertelt Xavi op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Real Betis van zaterdag, opgetekend door Diario AS. "Ik heb hem duidelijk gemaakt dat hij talent heeft en dat hij op zijn positie de beste speler ter wereld kan zijn."

Dat Dembélé zijn contract nog niet verlengd heeft, maakt Xavi niets uit. "Voor mij is hij een sleutelspeler. De onderhandelingen zijn mijn zaken niet. Het hangt af van Ousmane en zijn omgeving", zo vertelt de oefenmeester, die niet van plan is om Dembélé vanwege zijn aflopende contract op de tribune te zetten. "Een speler met een contract hoort te spelen. Ik overweeg die optie niet, ook niet uit imago-oogpunt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws