Breaking news

Toch vertrek van Martinez? 'Everton wil bondscoach opnieuw aanstellen'

Een beetje rust? ‘Moeskroen-spelers krijgen loon van oktober uitbetaald’

Een beetje rust? ‘Moeskroen-spelers krijgen loon van oktober uitbetaald’

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 11:00wo 01-12-2021 om 11:00

Laatste update: vrijdag 3 december 2021 om 07:00vr 03-12-2021 om 07:00

Het gaat niet goed bij Moeskroen. De spelers wachten nog steeds op hun lonen van de maand oktober en weigeren nu te trainen. Dat weet Sudinfo.

Vorige maand heeft Moeskroen de spelers en trainers niet betaald. Als dat opnieuw gebeurt, kunnen de spelers een procedure starten om hun contract te laten ontbinden. Bovendien heeft Moeskroen ook al een transferverbod gekregen voor de komende winter: het kan zich dus niet veroorloven om nog spelers te verliezen.

Eigenaar Gerard Lopez zou de lonen nu betaald hebben, maar de spelers zijn kordaat. Zolang het geld niet op hun rekeningen staat, wordt er niet getraind. Opvallend genoeg heeft de crisis weinig gevolgen voor de resultaten. Moeskroen heeft zowaar 12 op 12 en is na een dramatisch begin nu Virton én Lommel voorbijgestoken.

Lopez is ook eigenaar van Bordeaux en wil Moeskroen nu graag verkopen. Voorlopig is er echter geen geschikte kandidaat gevonden.  

Update: L’Avenir meldt dat Moeskroen de spelers voor de maand oktober hebben betaald. Bijna een maand te laat, maar de rust lijkt nu een beetje terug bij Les Hurlus. De spelers trainden weer voor de match tegen Westerlo op zondag. Nu heeft de club nog tot 10 december de tijd om de salarissen van november tijdig te betalen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws