Club Brugge zat op een wolk, maar kan nog in de hel belanden

"Club Brugge zat op een wolk, maar kan nog in de hel belanden"

04-11-2021 08:00 Laatste update: 08:30
9

Club Brugge heeft niet kunnen stunten tegen Manchester City, maar heeft nog alles in eigen handen in de Champions League. Eddy Snelders hoopt dat de euforie niet te groot is, want Club kan nog laatste worden in die poule. 

RB Leipzig pakte woensdag een punt tegen PSG, waardoor de Duitsers hun kansen op de volgende ronde gaaf houden. "Het is plots een gevaarlijke situatie voor Club", klinkt het bij Sporza. "In Brugge moet het dus gebeuren, maar hoe moet je het aanpakken? Ga je alles op een puntje zetten of ga je aanvallen? Leipzig heeft tegen City en PSG al bewezen dat het gemakkelijk kan scoren."

Snelders hoopt alvast dat het niet meer misloopt. "Het is een heel vervelende wedstrijd. Club zat op een wolk na een geweldige rentree in de Champions League, is nu wat afgezakt door die twee zware nederlagen, maar kan nog in de hel belanden als het verliest tegen Leipzig." 

In de heenmatch ging Club nog met 1-2 winnen bij RB Leipzig. Zelfs bij een nederlaag tegen Leipzig is alles nog mogelijk voor Club, maar dan zal de laatste speeldag beslissend worden.