'Hazard kan vertrekken bij Real Madrid, Chelsea en Newcastle tonen interesse'

'Hazard kan vertrekken bij Real Madrid, Chelsea en Newcastle tonen interesse'

28-10-2021 18:15
9

Eden Hazard blijft het bijzonder moeilijk hebben om zich in de kijker te spelen bij Real Madrid en heeft inmiddels zijn basisplek al verloren. Trainer Carlo Ancelotti verkiest andere spelers, waardoor de geruchten over een vertrek bij de Koninklijke steeds luider klinken.

Volgens ESPN is de kans ook groot dat Hazard binnenkort Real Madrid verlaat. Aan interesse is er ook geen gebrek. Het Amerikaanse medium geeft aan dat verschillende clubs uit de Premier League denken aan Hazard. Chelsea en Newcastle United worden onder andere genoemd als geïnteresseerde clubs.

Hazard zelf wil niet noodzakelijk vertrekken bij Real Madrid, maar de Spaanse grootmacht staat een transfer niet in de weg. Het wil zich nog versterken met één speler uit het duo Erling Haaland/Kylian Mbappé en hoopt met de verkoop van Hazard wat extra fondsen beschikbaar te krijgen om één van hen te halen. De club hoopt naar verluidt nog zo'n vijftig miljoen euro te ontvangen voor Hazard, waar het zelf iets meer dan honderd miljoen euro voor betaalde.

Onze landgenoot heeft bij Real Madrid nog een contract tot medio 2024, waar hij sinds de zomer van 2019 53 keer voor uitkwam. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten en negen assists.