Trebel weer belangrijk voor beloften Anderlecht met twee assists tegen Antwerp

Trebel weer belangrijk voor beloften Anderlecht met twee assists tegen Antwerp

25-10-2021 22:00 Laatste update: 26-10-2021 07:47
19

In de eerste klasse van de Belgische beloftencompetitie werkten de U21 van RSC Anderlecht en die van Club Brugge maandagavond een wedstrijd af. Paars-Wit won voor de zevende keer op rij en Blauw-Zwart zette Zulte-Waregem met 0-5 opzij.

De U21 van Royal Antwerp FC verloor met 0-2 van de beloften van Anderlecht. De Brusselaars speelden dit seizoen zeven wedstrijden en wisten zeven keer te winnen. Anderlecht grijpt met die overwinning de leidersplaats met het maximum van de punten.

Club NXT speelde maandag een West-Vlaams onderonsje tegen de beloften van Zulte-Waregem. Essevee was een maatje te klein en kreeg er vijf binnen. Club NXT telt 15 punten na zes wedstrijden en houdt zo KRC Genk en Anderlecht in het vizier die elk het maximum van de punten hebben.

Update: Adrien Trebel was weer belangrijk voor de beloten van Anderlecht. Tegen Antwerp werd met 0-2 gewonnen en de Fransman was met twee assists de gevierde man. Eerst zorgde hij met een vrije trap voor de assist voor het doelpunt van Stassin en vervolgens was het via een corner Masscho die de eindstand vastlegde. De beloften van Paars-wit behouden zo het maximum van de punten.