Ngonge maakt wereldgoal, Tielemans en Praet helpen team aan zege

Ngonge maakt wereldgoal, Tielemans en Praet helpen team aan zege

25-10-2021 13:00 Laatste update: 14:00
3

Dit weekend speelden weer heel wat Belgen in buitenlandse competities. VoetbalPrimeur.be voorziet u van een overzicht van de belichte en onderbelichte prestaties.

Cyril Ngonge - FC Groningen
In de knappe 2-0-overwinning van FC Groningen tegen AZ Alkmaar maakte Cyril Ngonge een wereldgoal. In de twintigste minuut besloot de jonge Belg met een heerlijke ‘Scorpion kick’ de openingstreffer te scoren. Deze zal ongetwijfeld aan het einde van het seizoen in de traditionele lijstjes staan.

Youri Tielemans - Leicester City
Leicester City lijkt weer op het goede pad te zitten. Na twee zeges op rij en een opsteker in Europa staan de foxes opnieuw onder de mensen. Daarvoor mogen ze Rode Duivel Tielemans erg voor bedanken. Tegen Manchester United scoorde hij al een schitterend doelpunt, en dat deed hij dit weekend opnieuw. In de zege op Brentford scoorde hij opnieuw een fantastisch afstandsschot.

Dennis Praet - FC Torino
Praet hielp Torino aan een belangrijke zege tegen Genoa. De middenvelder kreeg een halfuur en onmiddellijk gaf hij een assist voor de 3-1. Uiteindelijk werd het nog 3-2, een nodige assist dus van Praet. Bij Genoa heeft Zinho Vanheusden nog steeds een spierprobleem.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie