Lukaku krijgt opnieuw vertrouwen van Tuchel, Vertonghen tegenover Bayern

Lukaku krijgt opnieuw vertrouwen van Tuchel, Vertonghen tegenover Bayern

20-10-2021 20:43 Laatste update: 20:44

Op woensdagavond begonnen om 21u de laatste zes wedstrijden van speeldag drie in de Champions League. Met Romelu Lukaku, Jan Vertonghen en Amadou Onana verschenen er daar nog drie Belgen aan de aftrap.

Lukaku op zoek naar goals
Big Rom wist al zes wedstrijden na elkaar niet meer te scoren voor Chelsea. Thuis tegen Malmö kreeg hij opnieuw het vertrouwen van Thomas Tuchel. Chelsea begon aan die wedstrijd met een drie op zes. Door een doelpunt van Lukaku won Chelsea op de openingsspeeldag met 1-0 van Zenit. Op speeldag twee verloor het met 1-0 van Juventus.

Kaarsje branden voor Vertonghen 
Bij Benfica stond Jan Vertonghen in de basis voor de thuiswedstrijd tegen FC Bayern München. Nadat Barcelona eerder op de avond met het kleinste verschil won van Dynamo Kiev, voelt Benfica de hete adem van de Catalanen. Na twee speeldagen tellen de Portugezen vier punten en als Jan Vertonghen en co niet winnen van Bayern München, staat Barcelona maar een punt achter hen.

Jonge Belg start voor het eerst
Amadou Onana, de jonge Belgische Lille-middenvelder, startte woensdag in de basis tegen Sevilla. Onana begon in de vorige twee groepswedstrijden (tegen Wolfsburg en Salzburg) op de bank en mocht telkens invallen. Tegen Sevilla kreeg hij vanaf de aftrap de kans om Lille haar eerste driepunter van de campagne te bezorgen.