'Barça hoeft ondanks stroeve gesprekken niet te vrezen: supertalent wil verlengen'

'Barça hoeft ondanks stroeve gesprekken niet te vrezen: supertalent wil verlengen'

Gepubliceerd: vrijdag 15 oktober 2021 om 07:14vr 15-10-2021 om 07:14

Ansu Fati wil zijn contract maar wat graag verlengen bij FC Barcelona, weet Mundo Deportivo. Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van de Spaanse aanvaller, is momenteel in onderhandeling met de Catalaanse club. Dat loopt alleen minder soepel dan werd gehoopt.

Het contract van Fati loop komende zomer af. Donderdag kwam al naar buiten dat Mendes met zijn cliënt overlegd over een contractverlenging. Er moeten nog een aantal plooien gladgestreken worden voordat achttienjarige linksbuiten bij kan tekenen.

Mundo Deportivo meldt nu dat Fati en zijn familie desondanks niets liever willen dan een contractverlenging bij Barcelona. In het gesprek met zijn zaakwaarnemer zou de viervoudig international dat ook duidelijk hebben gemaakt. Aanstaande zondag staat er een nieuwe ontmoeting op het programma tussen het kamp-Fati en Barcelona.

De club wilde de contractverlenging van Fati eigenlijk in dezelfde week als die van Pedri bekendmaken, maar er is vooralsnog alleen een akkoord met laatstgenoemde. Barça heeft wel de eenzijdige optie om de verbintenis van Fati met twee jaar te verlengen. Dat is echter niet wat de Catalanen willen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws