Schrale troost voor Rode Duivels: 'Ook Mancini denkt aan experimenteel B-elftal'

Schrale troost voor Rode Duivels: 'Ook Mancini denkt aan experimenteel B-elftal'

Gepubliceerd: zaterdag 9 oktober 2021 om 23:30za 09-10-2021 om 23:30

Na de monumentale ontgoocheling tegen Frankrijk lijken de Rode Duivels niet erg veel zin te hebben in de troostingsfinale van de Nations League, om het zachtjes uit te drukken ... Bij tegenstander Italië druipt de goesting er echter ook niet bepaald van af. Net als Roberto Martinez gaat Roberto Mancini een twijfelachtige nacht tegemoet.

Volgens Het Nieuwsblad overweegt Mancini namelijk om met een 'experimenteel B-elftal' aan de aftrap te verschijnen tegen de Duivels. Wat al zeker vast staat, is dat Leonardo Bonucci ontbreekt in het hart van de verdediging vanwege een schorsing. Dat zou lang niet de enige vaste waarde kunnen zijn die aan de kant blijft. Mancini weigerde niettemin om in zijn kaarten te laten kijken.

Ook Martinez kreeg de voorbije dagen verschillende vragen over mogelijke rotatie tegen La Squadra. Een bepaald gedeelte van de Belgische fans wil pakweg Charles De Ketelaere wel eens aan het werk zien, maar zelf gaf de bondscoach aan dat hij niet wil 'wisselen om te wisselen'. Hoe dan ook is het onbestaande dat de Duivels met hun sterkste elf starten, aangezien onder meer Eden Hazard en Romelu Lukaku de selectie al verlaten hebben.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws