Update: 'Club heeft beet: middenvelder tekent na geslaagde medische testen'

Update: 'Club heeft beet: middenvelder tekent na geslaagde medische testen'

23-08-2018 19:20
23

Club Brugge wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe club van Sofyan Amrabat. De middenvelder van Feyenoord reist donderdagochtend af naar ons land om de puntjes op de i te zetten.

Dat meldt Voetbal International en Het Laatste Nieuws. Amrabat zal donderdag nog medisch gekeurd worden, waarna hij voor vier jaar tekent. Feyenoord incasseert een bedrag tussen 2 en 2,5 miljoen euro. Vorig jaar zomer werd Amrabat door Feyenoord met grote verwachtingen binnengehaald voor vier miljoen euro, echt overtuigen kon hij niet.

En dus komt er een einde aan een mislukt avontuur in Rotterdam-Zuid. Het lukte Amrabat niet om zich in de basis te spelen. Toen Jordy Clasie werd gehaald na het vertrek van Karim El Ahmadi, wist hij hoe laat het was.

Club Brugge troeft Sporting Portugal en diverse Duitse clubs af. Amrabat wilde graag dicht bij huis voetballen en vond een stap naar Portugal daarom niet logisch. Bij Club Brugge moet hij de concurrentie aangaan met onder andere Marvelous Nakamba en Ruud Vormer.

Update 19.20 uur: De transfer van Amrabat wordt vrijdag afgerond. De middenvelder heeft donderdag zijn medische testen afgelegd en die waren positief. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het laatste papierwerk wordt vrijdag in orde gebracht en dan is Amrabat officieel een speler van Club Brugge.