Ricardo Sa Pinto gaat confrontatie aan met boze Braziliaanse fans

Gepubliceerd: do 10 december 2020 om 20:50

Kent u Ricardo Sa Pinto nog? De gewezen trainer van Standard is aan de slag in de Braziliaanse competitie bij Vaco da Gama.Na een nieuwe pandoering in de Braziliaanse competitie zijn de supporters van Vasco da Gama boos. Trainer Ricardo Sa Pinto mocht het uitleggen en dat deed de gewezen trainer van Standard als een volleerde bemiddelaar.

De Braziliaanse traditieclub leek lang op weg om Mario Balotelli naar Zuid-Amerika te halen, maar het Italiaanse woelwater koos uiteindelijk voor Monza. Intussen ging Vasco da Gama eruit in de Copa Sudamericana en verloor het met 4-0 van Gremio. Daardoor staat Sa Pinto met zijn ploeg na 23 speeldagen pas 17de op twintig ploegen. Op een degradatieplaats dus. De supporters zijn het intussen grondig beu en daagden op bij de training van Vasco da Gama. Sa Pinto nam de taak op zich om de zware Braziliaanse jongens het zwijgen op te leggen.

De Portugees riep de menigte op tot kalmte. “Rustig, rustig, rustig”, zei de gewezen trainer aldus GE Vasco. “Ik heb een fantastische groep en ik ben uiteindelijk de verantwoordelijke. Als ik niet in staat ben om dit team te redden van de degradatie, dan vertrek ik meteen. De dingen zijn voor ons nog niet gunstig uitgevallen. We hebben vaak verloren en pech gehad. Het zit hem in de details", dat liet het Nieuwsblad weten. Volgens de betrokken fans werd er de voorbije maanden “niet geluisterd naar de grootste troef van Vasco”, namelijk de fans zelf. Ze eisen dan ook “niets anders dan een zege tegen Fluminense”. Die thuiswedstrijd, tegen de Braziliaanse nummer vijf, staat komende maandag op het programma.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws