Mitrovic: "Ik heb een slechte reputatie en die zal me blijven achtervolgen"

Gepubliceerd: zo 22 november 2020 om 08:38

Aleksandar Mitrovic, de Servische spits die in het niet zo verre verleden furore maakte bij RSC Anderlecht. Hij werd voor 18,5 miljoen euro verkocht door Anderlecht aan Newcastle. Daar kende de spits een niet zo goede start, met veel gele en rode kaarten kreeg hij al snel een reputatie. Op heden speelt Mitrovic voor Fulham.

Twee seizoenen geleden wilde RSC Anderlecht uit pakken met een toptransfer, het was in verre onderhandelingen en klaar om de deal af te ronden die Aleksandar Mitrovic terug naar België zou halen. Die deal sprong op het laatste moment af. Vandaag de dag speelt de Servische spits in de Premier League voor Fulham. Hij wist al twee maal te scoren en twee assists te geven.

In zijn beginjaren van de Premier League miep het niet van een leien dakje vertelt Mitrovic in een interview. Hij pakte twee gele kaarten en een rode kaart in zijn eerste vier wedstrijden in de Premier League. Hij kreeg al snel een reputatie voor zijn agressieve speelstijl. "Ik zal niet veranderen. Ik hou van voetbal en dat is nu eenmaal mijn speelstijl", vertelt de aanvaller.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws