Clement ziet match in het water vallen: "Wisten van niks, de materiaalman zei het"

17 maart - 13:19 Laatste update: 13:27

Philippe Clement komt zondag niet in actie met zijn Rangers FC in de Schotse competitie. Het duel op bezoek bij Dundee FC werd enkele uren voor de wedstrijd afgelast wegens wateroverlast. Clement is niet te spreken over de situatie. 

Clement is naar eigen zeggen erg teleurgesteld. "In de eerste plaats omdat we niet eens wisten dat er een probleem was", aldus Clement bij SkySports. "Gisteren niet, vannacht niet, deze ochtend niet. Onze materiaalman die hier vroeger was, was de eerste die zei dat er een probleem was."

Ook het feit dat de andere wedstrijden gewoon door kunnen gaan vindt Clement schrijnend. "Dat is toch een gekke situatie? Als je in de Premiership speelt verwacht je de beste omstandigheden en de beste velden. Dat zou niet meer dan logisch moeten zijn. De rechtenhouders betalen veel geld om de wedstrijden uit te zenden, de fans betalen veel geld om te komen kijken. Het is een absurde situatie", klinkt het bij Clement. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.