Dolblije Nilsson opgeroepen voor Zweden: “Allemaal door jullie”

13 maart - 15:39
3

Gustaf Nilsson mag zich opnieuw Zweeds international noemen. De spits van Union SG kreeg een oproepingsbrief in de bus voor de oefeninterlands tegen Portugal en Albanië. Het nieuws werd bekend gemaakt op het vliegtuig van Union richting Turkije voor de wedstrijd tegen Fenerbahce, voor de terugwedstrijd in de Conference League.

Nilsson wordt op deze manier dus bekroond voor zijn sterk seizoen. De boomlange spits was dit seizoen al goed voor twaalf doelpunten en zes assists over alle competities heen. Het is de eerste keer dat Nilsson wordt opgeroepen voor de Zweedse nationale ploeg sinds zijn debuut in 2018. Bij Zweden komt hij ook Ludwig Augustinsson (Anderlecht) en Jacob Ondrejka (Antwerp) tegen.

Nilsson kreeg het nieuws bij de landing van het vliegtuig van Union in Turkije. De Zweed kreeg een daverend applaus en felicitaties van zijn ploegmaats. Er kon zelfs een kleine speech vanaf waarin Nilsson zijn ploegmaats bedankte: “Allemaal door jullie”, lachte de spits.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.