Invaller Vazquez alweer van goudwaarde voor Anderlecht met kopbaldoelpunt

26 februari - 15:37 Laatste update: 15:42
8

Luis Vazquez was in de wedstrijd tegen Club Brugge alweer van goudwaarde voor zijn ploeg RSC Anderlecht. De Argentijnse spits viel in en bracht zijn ploeg op gelijke hoogte. Uiteindelijk pakte paars-wit nog de zege in de Brugge: 1-2.

In minuut 76 vond Brian Riemer het welletjes geweest en bracht zijn supersub Vazquez in en amper twee minuten later leverde dat al resultaat op. Thorgan Hazard bracht voor vanop rechts en Vazquez kopte overhoeks binnen. 1-1 en weer alles te herdoen. Anderlecht ging er in het slot nog over. Nilson Angulo, een andere invaller, zorgde voor de 1-2.

Vazquez was in 25 optredens, meestal als invaller, in de Jupiler Pro League al goed voor zeven doelpunten en één assist. De Argentijnse spits kwam afgelopen zomer van Club Atlético Boca Juniors in zijn thuisland. De transferwaarde van Vazquez bedraagt volgens transfermarkt drie miljoen euro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.