Preciado (ex-Genk) doet Sparta Praag en Priske plezier met lage streep

16 februari - 15:55 Laatste update: 16:31
1

Galatasaray en Sparta Praag maakten er donderdagavond een aangenaam kijkstuk van in hun zestiende finale van de Europa League. Uiteindelijk trok de thuisploeg aan het langste eind met 3-2, maar het mooiste doelpunt kwam toch op naam van de bezoekers, meer bepaald van een ex-Genkie. Angelo Preciado schoot het elftal van Brian Priske, de ex-trainer van Royal Antwerp FC, net na rust weer op 1-1 met een fikse streep op een uitvallende bal.

Die treffer van Preciado zou het begin inluiden van een erg onderhoudende tweede helft, gekruid met nog drie doelpunten én twee rode kaarten. De Ecuadoraan leverde overigens ook de assist voor de Praagse 2-2. Ook Mertens scoorde trouwens in dat duel, hij maakte de tweede treffer voor Galatasaray. Dat deed de gewezen Rode Duivel met een afgeweken schot.