GOAL: Haaland heeft zeven minuten nodig om te prikken, tijdens oefenmatch ManCity

23-07-2023 15:22
1

Erling Haaland had slechts zeven minuten nodig om de oefenwedstrijd tegen het Japanse Yokohama F. Marinos naar zijn hand te zetten. De Noorse spits viel in de tweede helft in en zette Manchester City al snel op voorsprong.

Het team van Pep Guardiola ging met een gelijkspel (2-2) rusten, waardoor de Spaanse trainer besloot om Haaland in te brengen. Op aangeven van teamgenoot Phil Foden schoot de spits binnen zeven minuten de bal heerlijk tussen de palen.

Na het doelpunt van Haaland was het de beurt aan Rodri. De Spanjaard scoorde een soortgelijke treffer als in de Champions League-finale tegen Internazionale. Daarna was het wederom Haaland die zijn klasse liet zijn. De Noor tikte de bal in de extra tijd binnen na een lage voorzet van João Cancelo.

Manchester City won het duel van de Japanse topclub uiteindelijk met 3-5. De topclub uit de Premier League is momenteel op trainingskamp in Japan en Zuid-Korea.