Kvilitaia waarschuwt: “Zou me verbazen als KAA Gent over hen zou walsen”

Kvilitaia waarschuwt: “Zou me verbazen als KAA Gent over hen zou walsen”

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 17:27di 28-09-2021 om 17:27

KAA Gent neemt het in de Conference League op tegen Anorthosis Famagusta. Ex-Gentenaar Giorgi Kvilitaia speelt momenteel in Cyprus bij Apoel Nicosia, maar speelde in het verleden bij Anorthosis. en waarschuwt de Buffalo’s.

Tegenover Het Nieuwsblad laat Kvilitaia zich uit over de tegenstander van KAA Gent. “Anorthosis zal tegen Gent wellicht toch meer op de tegenaanval speculeren. Maar je mag hen vooral niet onderschatten wanneer ze voor eigen publiek voetballen. Thuis en uit tonen ze een totaal ander gelaat, het lijken wel twee verschillende teams. Hun fans steunen hen enorm, maar je kunt het niet vergelijken met de Griekse toestanden. Alles blijft binnen de perken, hoor.”

Kvilitaia denkt niet dat het gemakkelijk zal worden. “Hun doelman, mijn 35-jarige landgenoot Giorgi Loria, is een baken van rust en heeft tonnen ervaring. Ze plukten bovendien met Lazaros Christodoulopoulos nog een heel ervaren speler weg uit de Griekse competitie. Hij is een heel belangrijke pion in hun team. Zij zijn echt de jongens die voor hen het verschil kunnen maken. Verder is het een zeer ervaren en uitstekend uitgebalanceerd elftal. Het zou me dan ook verbazen als Gent zomaar over hen zou walsen.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws