Geen nieuwe leider, Antwerp wint en springt over Union

Geen nieuwe leider, Antwerp wint en springt over Union

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 15:20zo 26-09-2021 om 15:20

Laatste update: zondag 26 september 2021 om 15:24zo 26-09-2021 om 15:24

Union heeft zondag de kans laten liggen om de nieuwe leider te worden in de Jupiler Pro League. Het verloor thuis met 1-2 van Royal Antwerp FC. Door de zege springt The Great Old zelfs over de Brusselaars in de stand.

Bij de thuisploeg kreeg Teuma de voorkeur op Lynen. Aan de andere kant moest Priske het zonder de geschorste De Laet doen. Buta kwam hierdoor in de ploeg. Voorin moesten Frey en Samatta voor het verschil zorgen.

De eerste helft in het Joseph Marienstadion was voor de thuisploeg. Een goede Butez hield de bezoekers in de partij. Vlak voor de rust deed Nieuwkoop de netten trillen, maar door buitenspel kon er niet gefeest worden in Brussel. Meteen nadien kon dat wel met dank aan Verstraete. De kapitein van Antwerp leverde in. Vanzeir raakte eerst niet voorbij Butez, maar Undav in de herneming wel.

In de tweede helft kreeg de thuisploeg genoeg kansen om de wedstrijd op slot te doen, maar een gebrek aan efficiëntie brak Union zuur op. Eerst kopte topschutter Frey de 1-1 tegen de touwen. Nadien kon Benson profiteren van een goede loopactie van Frey om Antwerp naar de zege te schieten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws