Schrijvers begrijpt verzuchtingen bij Club: We speelden niet het mooiste voetbal

Schrijvers begrijpt verzuchtingen bij Club: "We speelden niet het mooiste voetbal"

25-09-2021 10:21
35

Oud-Heverlee Leuven heeft speeldag negen met een stuntje ingeluid. Op het veld van titelverdediger Club Brugge sleepte het een gelijkspel uit de brand: 1-1. Hoewel de thuisploeg ruim overwicht had, kon het pas een kwartiertje voor het einde gelijkmaken. Dat stemde Siebe Schrijvers tot tevredenheid.

OH Leuven beleeft geen al te aangename seizoensstart. Het staat nog steeds slechts op de voorlaatste plek, weliswaar met acht punten in plaats van zeven. Toch ziet Schrijvers het volledig zitten voor het vervolg. "We weten dat we veel kwaliteiten hebben. Ik denk niet dat we ons momenteel zorgen moeten maken", laat hij optekenen bij Sporza.

Vanuit Brugse hoek kwam er flink wat kritiek op de speelwijze van OHL, dat verdedigend voor de dag kwam en bovendien veel tijd rekte. "Dit is een gouden punt voor ons. We speelden niet het mooiste voetbal, maar dat kan je niet verwachten", kan Schrijvers die frustraties van zijn ex-club wel enigszins plaatsen. De aanvaller benadrukt dat de vechtlust van OHL het verschil gemaakt heeft.

Zelf beleeft Schrijvers trouwens ook niet zijn allergelukkigste periode. Tijdens de eerste speeldagen van deze campagne moet hij vooral vrede nemen met een rol als invaller. Ook op Jan Breydel bracht Marc Brys hem pas na een uurtje in.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie