Boskamp haalt ongenadig uit: 'Zo'n verschrikkelijk eng, waardeloos mannetje'

Boskamp haalt ongenadig uit: 'Zo'n verschrikkelijk eng, waardeloos mannetje'

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 11:45vr 24-09-2021 om 11:45

Het komt niet meer goed met Ronald Koeman bij FC Barcelona. Dat voorspelt Jan Boskamp, die ongenadig uithaalt naar clubpresident Joan Laporta.

Barcelona wist donderdagavond ook niet te winnen van Cádiz (0-0), terwijl Koeman al onder zware druk staat in Camp Nou. Woensdag las de trainer geplaagde - tot verbazing van Laporta - een verklaring voor. "Luister, ik zou me ook niks meer aantrekken van Laporta", reageert Boskamp in een video-item van Veronica Inside.

"Ik vind het een waardeloze gozer", vervolgt de oud-trainer. "Koeman is natuurlijk niet de trainer van Laporta. Zijn voorganger (Josep Maria Bartomeu, red.) heeft hem gehaald. Maar wat die man zich gepermitteerd heeft... Ik zou zeggen: bekijk het maar, ik ben weg. Maar ik ben blij dat Koeman dat niet doet."

Boskamp heeft geen goed woord over voor Laprota. "Ik denk dat hij nog steeds hoopt dat Koeman uit zichzelf opstapt. Het is zo'n verschrikkelijk eng mannetje. Dat je zo openlijk je trainer helemaal de vernieling in lult... Dit kan niet goed blijven gaan. Om de twee dagen is er wel een relletje."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws