OHL moet aan de bak tegen Club Brugge: Anders volgt een zespuntenmatch

OHL moet aan de bak tegen Club Brugge: "Anders volgt een zespuntenmatch"

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 11:00vr 24-09-2021 om 11:00

Nadat het vorig seizoen nog vriend en vijand verbaasde, doet OH Leuven het dit seizoen een stuk minder goed. De Brabanders staan op een teleurstellende voorlaatste plek. Mo Messoudi ziet dat het warm wordt onder de voeten van coach Marc Brys.

Met zeven punten uit acht wedstrijden presteert OH Leuven onder de verwachtingen. Op dit moment doet enkel rode lantaarn Beerschot slechter. Messoudi ziet echter een groot verschil tussen beide clubs.

"In Leuven is er wel veel geld geïnvesteerd in de omkadering en faciliteiten. Ze hebben ook enkele dure spelers in de kern zitten, maar met Kamal Sowah en Thomas Henry is er wel veel kwaliteit vertrokken. Dat merk je gewoon", vertelt de analist in Gazet van Antwerpen.

Messoudi maakt wel een kanttekening. "Ze verloren nog maar drie keer en speelden vier keer gelijk. Die gelijke spelen hadden ook anders kunnen uitdraaien voor Leuven." De volgende weken worden alvast belangrijk voor OHL. "Als ze vrijdagavond verliezen van Club Brugge en Beerschot wint, dan krijgen we volgende week een echte zespuntenmatch tussen beide ploegen aan Den Dreef."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws