Priske ziet mogelijkheden tegen KRC Genk: Ze geven veel kansen weg

Priske ziet mogelijkheden tegen KRC Genk: "Ze geven veel kansen weg"

21-09-2021 18:00
14

Royal Antwerp FC staat woensdag voor een belangrijke partij. Tegenstander van dienst is KRC Genk, dat bezig is aan een goed seizoensbegin. Coach Brian Priske beseft ook dat het geen makkelijke opgave zal worden.

Met winst kan Antwerp beginnen hopen op een plekje in de top vier. Al is winnen van Genk makkelijker gezegd dan gedaan. "Genk is gerodeerd, en beschikt over heel wat offensieve kwaliteiten", zegt Priske bij Gazet van Antwerpen.

Om van Genk te winnen zal Paul Onuachu vooral afgestopt moeten worden. "Of ik er al uit ben hoe we Onuachu kunnen stoppen? Eén tegen één is hij niet makkelijk op te vangen, dus het zal in groep moeten gebeuren. En natuurlijk zoveel mogelijk voorzetten eruit halen, zodat hij zijn ding niet kan doen", klinkt het.

Toch ziet Priske ook mogelijkheden tegen de Limburgers. De strijd wil hij dus zeker nog niet opgeven. "Genk is ook een ploeg die veel kansen weggeeft. Als ik de beelden van hun match tegen Union (1-1) analyseerde, is het eigenlijk ongelofelijk dat Union slechts één keer scoorde", besloot hij.